Om IT Camp

IT-Camp på Aalborg Universitet

School of Information and Communication Technology på Aalborg Universitet kører igen i år et tilbud til piger mellem 15 og 21 år - IT-Camp 2017. IT-Camp er for dig, der har lyst til at snuse til alle de muligheder, en IT-uddannelse giver.

Temaet for IT-Camp 2017 er "IT, der gør dig sundere".

48 timer fyldt med oplevelser

IT-Camp løber af stablen fra mandag d. 10. april kl. 12.00 til onsdag d. 12. april kl. 12.00 i centrum af Aalborg. Det bliver 48 timer smækfyldt med oplevelser. Du er sammen med nogle af vores egne IT-studerende, der viser dig alle de muligheder, en IT-uddannelse giver. Du får næsen i praktiske øvelser og kommer til at rode med IT i selskab med andre piger, der ligesom dig er nysgerrige, og klar på at blive klogere. Du får set universitetet, kan stille alle de spørgsmål du vil, og du møder også repræsentanter fra erhvervslivet. Det erhvervsliv, der skriger efter kandidater og i den grad også piger med en IT-uddannelse.

Du får kort sagt to døgn i godt selskab med fokus på IT. Du bliver klogere, og du bliver sikkert overrasket over de muligheder, og en uddannelse inden for IT giver.

IT-Camp er for piger mellem ca. 16 og 19 år fra hele Danmark. Det er gratis at deltage. Vi sørger for mad og indkvartering på delt dobbeltværelse på hotel i Aalborg. Dette kan vi gøre takket være sponsorater fra en række virksomheder.

Der er 35 pladser på IT-Camp, der fordeles efter ansøgning. Vi kan desværre ikke garantere en plads til alle interesserede.

Vel mødt!